Hieronder vind je de serverinstellingen voor het instellen van de e-mail.

Deze kan je gebruiken om mailprogramma's in te stellen zoals Apple Mail, Outlook, Windows Live Mail en natuurlijk alle mobiele apparaten zoals Android en Apple producten.

Gebruikersnaam: uw@domein.nl dit is het e-mailadres welke je zelf aangemaakt heeft op de mailserver

Wachtwoord: Gebruik het wachtwoord van het e-mailadres welke je zelf aangemaakt heeft op de mailserver

Inkomende Server: shoptrader.email

IMAP poort: 993
POP3 poort: 995

Uitgaande Server: shoptrader.email

SMTP poort: 587

Let op! Onze supportafdeling ondersteund enkel de webmail. Wanneer deze werkt is de verantwoordelijkheid van Shoptrader voldaan. Wij leveren geen aparte support op externe producten zoals Apple Mail, Outlook, Windows Live Mail en mobiele devices.