Hieronder vind je de serverinstellingen om je e-mail in te stellen op verschillende mailprogramma's en mobiele apparaten. Deze instellingen kun je gebruiken voor programma's zoals Apple Mail, Outlook, Windows Live Mail en alle mobiele apparaten van Android en Apple.

• Gebruikersnaam: uw@domein.nl (dit is het e-mailadres dat je zelf hebt aangemaakt op de mailserver)
  • Wachtwoord: gebruik het wachtwoord van het e-mailadres dat je zelf hebt aangemaakt op de mailserver
  • Inkomende server: shoptrader.email IMAP-poort: 993 POP3-poort: 995
  • Uitgaande server: shoptrader.email SMTP-poort: 587

Handleidingen voor het instellen van de meest gangbare e-mail clients vind je hier:

Let op: onze supportafdeling ondersteunt alleen de webmail. Zodra deze werkt, is de verantwoordelijkheid van Shoptrader voldaan. We bieden geen aparte ondersteuning voor externe producten zoals Apple Mail, Outlook, Windows Live Mail en mobiele apparaten. Als je vragen hebt over de instellingen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.