Wanneer de mailbox vol zit of vol dreigt te raken dient deze opgeschoond te worden.

Hoe je dit doet lees je hieronder.

1. Begin met het verwijderen of archiveren van oude e-mails.

2. Check jouw mailprogramma instellingen op hoe lang de mails bewaard blijven op de server en pas dit aan naar bijvoorbeeld maximaal 1 week.

3. Haal de mails met POP3 binnen i.p.v. IMAP. Op deze manier bewaart de server namelijk geen mails en download je de mails direct op jouw laptop/pc/mac etc.