Je hebt kennis van CSS en je wilt iets aanpassen d.m.v. CSS?

Dan ben je bij Shoptrader ook aan het juiste adres.

Open de backoffice van jouw webshop en ga naar: Website uiterlijk > CSS aanpassen.

Hier kan je meerdere zaken via CSS aanpassen.

LET OP! Voordat je hiermee aan de slag gaat raden wij ten alle tijden aan om eerst een backup te maken van de huidige CSS. Dit kan je eenvoudig doen door de volledige CSS te kopiëren en te plakken in een notepad bestand bijvoorbeeld.

Heb je tips en tricks nodig om hiermee aan de slag te gaan? Neem hier eens een kijkje.