Om in te loggen op de webmail ga je naar: https://shoptrader.email/appsuite/

Hier log je in met de gebruikersnaam (e-mailadres) en het wachtwoord wat je zelf hebt aangemaakt op de mailserver welke weer bereikbaar is onder: https://shoptrader.email:2222/

Let op! Onze supportafdeling ondersteund enkel de webmail. Wanneer deze werkt is de verantwoordelijkheid van Shoptrader voldaan. Wij leveren geen aparte support op externe producten zoals Apple Mail, Outlook, Windows Live Mail en mobiele devices.