Je hebt een abonnement aangevraagd en deze is opgeleverd. Je ontvangt dan een welkomst e-mail met daarin inloggegevens voor de backoffice en ook een uitleg hoe je jouw domein kunt koppelen aan het pakket.

Er zijn 3 opties waar je gebruik van kunt maken:

1. Het domein wordt door Shoptrader geregistreerd wanneer deze vrij te registreren valt en wij koppelen de domeinnaam wanneer je ons daartoe opdracht geeft.

2. Het domein wordt door Shoptrader verhuisd wanneer je ons de verhuistoken doorgeeft en wij koppelen de domeinnaam wanneer je ons daartoe opdracht geeft.

3. Het domein blijft staan bij de huidige registrar (domeinnaamprovider) waar je deze initieel geregistreerd hebt en je past zelf de DNS aan om het domein te koppelen. LET OP: bij deze optie moet je ons nadat je de DNS hebt gewijzigd nog wel de opdracht geven om het domein te koppelen aan het pakket. Dit betreft namelijk een handmatige actie vanuit onze supportafdeling.

Wij geven zelf de voorkeur aan de eerste 2 opties omdat hiermee alle verantwoordelijkheid bij ons (Shoptrader) komt te liggen voor de hosting van zowel het pakket als ook de domeinnaam.