We zijn blij dat je hebt gekozen voor Shoptrader! Zodra je abonnement is opgeleverd, ontvang je van ons een welkomst e-mail met inloggegevens voor de backoffice en instructies over hoe je jouw domein aan het pakket kunt koppelen.

Er zijn drie opties waaruit je kunt kiezen:

1. Shoptrader registreert het domein wanneer deze beschikbaar is en koppelt de domeinnaam zodra je ons opdracht geeft.
  2. Shoptrader verhuist het domein wanneer je ons de verhuistoken doorgeeft en koppelt de domeinnaam zodra je ons opdracht geeft.
  3. Het domein blijft bij de huidige registrar (domeinnaamprovider) waar je deze initieel geregistreerd hebt en je past zelf de DNS aan om het domein te koppelen. LET OP: bij deze optie moet je ons nadat je de DNS hebt gewijzigd nog wel opdracht geven om het domein aan het pakket te koppelen. Dit betreft namelijk een handmatige actie vanuit onze supportafdeling.

We raden je aan om te kiezen voor de eerste twee opties, omdat alle verantwoordelijkheid dan bij ons (Shoptrader) komt te liggen voor zowel het pakket als de domeinnaam hosting. Zo kun jij je volledig concentreren op het runnen van je webshop en nemen wij de rest uit handen!

Kies nu de optie die het beste bij jou past en begin met het bouwen van jouw webshop!