Het is mogelijk om bijvoorbeeld in een informatiepagina of een categorie beschrijving een filmpje van YouTube of Vimeo toe te voegen. Hiervoor volg je onderstaande handleiding:

1. Ga naar de teksteditor van de pagina waar je het filmpje wenst te plaatsen.

2. Klik op het "Film" icoontje in de editor:

3. Copy/paste vervolgens de YouTube of Vimeo URL van de video in het tekstveld van de popup en klik op OK.

Je hebt nu een filmpje toegevoegd op de pagina!

Dit kan op bijvoorbeeld op Artikelpagina's, Categoriepagina's, Informatiepagina's, Homepage etc etc (overal waar een teksteditorveld staat!)