Na activatie van deze add-on dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. De add-on kan je qua uiterlijk aanpassen via 'Configuratie' > 'Add-ons' > 'Dagaanbieding'.

2. Je kan per artikel een tijd instellen vanaf en tot wanneer het artikel op de homepagina weergeven wordt. Als de tijd verlopen is wordt het artikel automatisch offline geplaatst.

Aanpassen van uiterlijk:

Aanpassen van artikel, dit doe je onder: Catalogus > Categorieën en artikelen > Zoek het desbetreffende artikel erbij en open deze door op het potloodje achter het artikel te klikken en in het tabblad Algemeen helemaal naar beneden te scrollen om de volgende opties terug te vinden: